Recept för tomater fyllda med tonfisk och gräddan av krabbkött

Ingredienser

700 gram tomater

250 gram tonfisk

100 gram krabbkött (eller surimi)

1 msk extra virgin olivolja

100 ml grädde att montera utan socker

salt och peppar

1 klyfta vitlök

persilja (tillval)

Förberedelse

1) Vispa grädden och ställ den åt sidan.

2) Sätt tonfisken i en mixer tillsammans med krabbkött, olja, vitlök och persilja.

3)Minimera allt i grädde.

4) Blanda tonfisk med gräddan av grädden, justera salt och peppar och fyllda nakna tomater med denna blandning

Buon appetito

Annonser
Det här inlägget postades i Mat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s