Pasta med bacon, matgrädde och gorgonzola

Pasta med bacon, grädde och gorgonzola är en läcker och rik huvudrätt du kan förbereda under tiden du behöver för pasta matlagning, tjugo minuter.

90 g pasta som penne eller fusilli
50 ml matgrädde
1 msk gorgonzola
2 skivor bacon
Smör
salt
peppar

Förberedelser:
1. I en stekpanna smält ni smöret och låt bryn bacon skuren i små bitar. Tillsätt gorgonzola och grädde och stänga av lågan.

2. Koka under tiden pastan i lättsaltat vatten, avlopp och blanda med kryddor, lägga kokvattnet om det behövs för att smälta osten för gott. Gör kryddningen och servera.

Buon appetito

Annonser
Det här inlägget postades i Mat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pasta med bacon, matgrädde och gorgonzola

  1. Hassan skriver:

    trevlig recept! som sagt innan, kan jag lika mycket italienska efter 2 år som du kan svenska, då är jag mer än nöjd 😉
    avlopp och kryddor är bra! 😀
    J*vla google 😉
    /Hassan

  2. durruti78 skriver:

    jag hoppas vi kan äta det tillsammans…tu sei il cuoco!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s